vraag en antwoord

 

Voor welke leeftijd is de mippaa® Stair Trainer geschikt?

De mippaa® Stair Trainer helpt je kind vanaf het moment dat het zelf kan lopen. Dit is vanaf ongeveer 1 tot 4 jaar (max. 20kg.)

Hoe bevestig ik de mippaa® Stair Trainer?

De mippaa® Stair Trainer monteer je aan de bestaande trapleuning. Hiervoor gebruik je het unieke bevestigingssysteem. Het is niet nodig om in de wand te boren of te schroeven, mits de bestaande trapleuning stevig genoeg is bevestigd. Download hier de montage handleiding. 

Past de mippaa® Stair Trainer aan mijn bestaande trapleuning?

De mippaa® Stair Trainer past met zijn unieke bevestigingssysteem aan nagenoeg alle standaard  trapleuningen zonder te schroeven, van ronde leuningen (vanaf ∅38mm. tot ∅80mm.) tot rechthoekige leuningen met een maximale omtrek van 256mm. (vanaf 38x38mm. tot 39x90mm.). In enkele gevallen waarbij de mippaa® Stair Trainer niet met het bevestigingssysteem om de leuning is te bevestigen, kan de mippaa® Stair Trainer aan de bestaande leuning worden geschroefd.

Past de mippaa® Stair Trainer op elke trap?

Door het modulaire systeem past de mippaa® Stair Trainer nagenoeg op iedere type trap. De buizen zijn gemakkelijk op maat te maken en flexibel genoeg om de glooiing van je bestaande trapleuning te volgen. En door het modulaire systeem kun je de mippaa® Stair Trainer zo lang maken als je nodig hebt.

Hoe bepaal ik de juiste lengte voor de mippaa® Stair Trainer?

Voor het bepalen van de juiste sets, zie voorbeeld

In onze meegeleverde gebruikershandleiding zie je hoe je de lengte op maat maakt.

De mippaa® Stair Trainer is niet geschikt voor ronde- wenteltrappen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de mippaa© Stair Trainer , stel je vraag hier.