Zo handig! De kindertrapleuning om je kind veilig te leren traplopen. Mippaa #lieks_home

Ken je al de kindertrapleuning van @mippaaproducts? Kiki Roos wilde eerst onze leuning vast pakken maar omdat die te hoog is voor haar ontstond er een hoop frustratie. Nu heeft ze haar eigen trapleuning van @mippaaproducts. Nu kan ze zelfstandig met de Stair Trainer bij het op- en af gaan van de vaste trap. Geen frustraties meer 🙌  Er staat een hele leuk blog over online.

 

Kiki Roos kan al een hele tijd zelfstandig de trap op. Ze loopt dan niet de trap op maar klautert dan naar boven en ze is zo ongelooflijk snel boven! Maar sinds enkele weken geleden is het klauteren naar boven echt voor baby’s, want ze wil en moet de trapleuning vasthouden en dan naar boven lopen. Maar omdat de leuning te hoog is voor haar ontstond er een hoop frustratie bij haar, dat vind ik dan zo zielig! Ik probeerde haar uit te leggen dat ze nog te klein is om de trapleuning vast te pakken. Maar elke keer moest ze huilen omdat het haar maar niet wilde lukken.

Maar het huilen en de frustraties zijn verleden tijd. Echt waar, dit is echt DE uitkomst voor kinderen die zelf naar boven willen lopen en de trapleuning vast moeten houden. Ik ben er ook zo enthousiast over. Een kindertrapleuning voor je eigen kind. Ik wist niet dat dit bestond, maar wat is het een uitkomst zeg! De mippaa® Stair Trainer helpt kinderen bij het op- en af gaan van de vaste trap. De leuning is stevig en het leert je kindje veiliger, stabieler en zelfstandiger te lopen. De mippaa® Stair Trainer bestaat uit een dunne trapleuning en een leuninghouder. Deze past op elke standaard trapleuning. Montage is makkelijk en snel. Je hangt de Stair Trainer onder je eigen leuning.

Micha en haar broer kwamen bij ons thuis om de Stair Trainer op te hangen. Helaas was ik zelf niet thuis, ik moest werken. Mijn man, en later onze oppas, hebben ze opgevangen. Ze gingen meteen aan de slag en het klusje was zo geklaard. Mijn man belde op en vertelde me dat het ontzettend lieve mensen waren. Toen ik thuis kwam liet Kiki Roos mij meteen zien hoe of ze naar boven kon lopen, helemaal alleen. Ze was trots dat ze nu de trapleuning kon vast pakken. Nu mogen we haar ook niet meer ondersteunen, of überhaupt aanraken, als ze naar boven loopt. Ze denkt dat ze al 10x ouder is dan dat ze daadwerkelijk is, we mogen d’r niet meer helpen. Stiekem doen we dat nog wel uiteraard, want ze moet nog leren! Wel vermoeiend overigens, een kind dat alles zelf wilt doen en vooral de dingen die ze nog niet kan. Zoals zelf yoghurt eten of drinken uit een glas.

Enkele weken geleden had ik een babyshower van mijn zusje bij ons thuis. Op de babyshower waren allemaal jonge moeders aanwezig. Als ze naar de wc waren geweest kwamen helemaal lyrisch terug. Ik weet dat plassen een opluchting kan zijn, maar zo lyrisch zijn is wel heel apart. Maar het bleek dat ze allemaal waren zo enthousiast dat er een kindertrapleuning bestaat, want die is gewoon zo leuk voor de kindjes als ze zelf de trap op- en af kunnen lopen. Je kunt de  mippaa® Stair Trainer vinden bij de bekende internet- en babywinkels.
Je kunt merken dat ik lyrisch ben over dit product en ik vind dat veel meer mensen dit moeten zijn, dus ik nodig je echt uit om een kijkje te nemen op de website van mippaa!


Liefs,
Angelique

 

#lieks_home

http://www.lieks-home.nl