prima zelf de trap lopen met de Mippaa Stair Trainer #moneymom_nl

Je neemt ze mee aan de hand, maar vinden al snel hun eigen weg. Al na bijna 2 jaar merk ik dat Mats zelfstandiger wordt. Hij wilt het liever eerst zelf doen. Na wat gestuntel vraag ik of we misschien even moeten helpen. Hij knikt dan uitgebreid “ja”. Een kleine stap voor hem, maar een hele grote voor mij. Begrijp me niet verkeerd; Ik vind het leuk om te zien hoe hij groeit en zijn eigen ‘ik’ begint te ontwikkelen. Ook deze zelfstandigheid maakt dat ik trots op hem ben. Ik dacht alleen altijd dat kinderen zo afhankelijk waren en totaal niet flexibel. Hun hele kinderleven lang.. maar zo zie je maar weer dat dat puur en alleen het perspectief van een buitenstaander kan zijn. Ik weet wel beter nu. —> Mats vindt overigens dat hij ook prima de trap alleen af kan met deze stairtrainer van @mippaaproducts. Hij kan het ook echt goed, maar hé.. ik blijf er wel bij staan : )

#moneymom_nl