Je peuter zelf laten traplopen gevaarlijk? Nu niet meer dankzij Mippaa. #papa.zijn

In een vorige post kon je lezen dat ik best een bezorgde papa ben. Toen ik in contact kwam met @mippaaproducts en sprak over hun slimme kinder-trapleuning, was mijn interesse direct gewekt. Inmiddels zijn de trapleuningen bevestigd en ik kan oprecht zeggen dat wij er erg blij mee zijn. Toen ik hoorde dat er jaarlijks zo'n 4500 kinderen bij de huisarts of zelf in het ziekenhuis belanden door een ongeluk op de trap, schrok ik daar behoorlijk van. Je moet er toch niet aan denken. Sam zie ik vol trots zijn eigen leuning gebruiken en hij wil hem het liefst aan iedereen laten zien. Daarnaast vind ik het super dat het stevige handgrepen zijn, afgestemd op de handen van jongen kinderen en dit zonder boren of andere beschadigingen aan de muur kan worden bevestigd. Wist jij dat er speciale trapleuningen zijn voor kinderen?

#papa.zijn